Wat nieuws over onszelf

by Dirk Smets on 15 september 2011

Persbericht

Vijf ervaren direct marketing freelancers lanceren DMexperts, een netwerk van specialisten in direct response communicatie zoals mailings, e-mailcampagnes, websites en responsadvertenties.

De oprichters zijn copydokter Dirk Smets, art director Jan Wouters, copywriters Frank Anthoni en Johan Verschueren en e-mailspecialiste Tamara Gielen. Een DMexpert is een zelfstandige met minimaal tien jaar succesvolle ervaring in direct response communicatie. Elk nieuw lid moet dit kunnen aantonen en door de vereniging aanvaard worden. Zo is het logo meteen ook een kwaliteitslabel voor DM-freelancers.

Alternatief voor een klassiek reclamebureau

Dit netwerk van direct marketing freelancers is een goed alternatief voor een klassiek DM-reclamebureau. Adverteerders kunnen een team op maat samenstellen dat het hele traject van concept, copy, ontwerp, drukwerk en verzending of online gaan voor zijn rekening neemt. De leden kennen elkaar en werken vlot samen bij grotere projecten.

Elke expert is van senior- of managementniveau. Er zijn nauwelijks overheadkosten of tussenpersonen. Daardoor betalen adverteerders minder dan bij een bureau, terwijl ze toch alle knowhow krijgen en werk van heel hoge kwaliteit. Het netwerk biedt ook zekerheid aan de klant, want een collega-freelancer kan inspringen bij ziekte of vakantie, een troef in vergelijking met andere freelancers.

Lancering website

Samen met de lancering van de vereniging gaat ook de website definitief online. Daarop stellen de  DMexperts zich voor. Het adres is www.dmexperts.be. Op LinkedIn lanceerden ze DMclub.be, een open discussiegroep voor direct marketeers. In tegenstelling tot de DMexperts zijn er voor de DMclub geen toelatingsvoorwaarden: elke direct marketeer kan er lid worden.

Uitbreiding op komst

De DMexperts staan open voor andere succesvolle vakgenoten met minstens tien jaar ervaring. Het is de bedoeling voor verschillende disciplines twee tot vier experts aan te bieden. Er lopen momenteel gesprekken met twee kandidaten met een lange staat van dienst.

Previous post:

Next post: