Johan Verschueren

Johan schrijft “woorden voor marketers die hun cijfers graag omhoog zien gaan”, zoals hij het zelf zegt. Glasheldere, klantgerichte en responsgenererende teksten voor direct mail, websites en e-mailcampagnes.

Zo helpt hij bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren aan meer klanten, een hogere verkoop en meer winst. En fundraisers aan meer donateurs en meer middelen om te bouwen aan een betere wereld.

Johan geniet al meer dan 25 jaar een ijzersterke, onwrikbare reputatie als freelance copywriter & consultant gespecialiseerd in direct sales, leden- en abonneewerving, lead generation en fundraising. Zijn werk is bekroond met tal van nationale en internationale prijzen. En hij heeft een schare van trouwe klanten, die blijven terugkomen omdat zijn werk resultaat oplevert.

Als copywritingcoach helpt hij ook andere copywriters uitblinken in hun vak door zijn kennis en ervaring over te dragen.

Vaste klanten van Johan zijn onder meer DELA, Sanoma Media Belgium, Kom om tegen Kanker, Caritas International en KMDA (ZOO Antwerpen & ZOO Planckendael).

Telefoon: +32 3 877 26 88

Website: www.johanverschueren.be

Link met Johan op LinkedIn.